Kako ti lahko 90 dni osebnega mentorstva spremeni življenje?

Ena izmed najtežjih stvari pri dejtingu je to, da se stvari naučiš sam

 

Da se sam odpraviš ven in da sam pristopaš do punc. Da se sam soočaš s tesnobo, ki jo občutiš pri pristopih. Da ne omenjam tega, da ne veš, kaj si storil narobe ali pa kako bi pristop lahko izboljšal. Doseganje naslednjega nivoja (tudi če si začetnik) je lahko zelo težko.

Kruta resnica pri učenju dejtinga: nekateri fantje dosežejo nore rezultate že v nekaj mesecih, medtem ko večina dolgo časa ostaja v doseganju povprečnih rezultatov, s katerimi niso zadovoljni, in ponavljajo vedno iste napake.

Zakaj torej večina ne dosega želenih rezultatov in stagnira?

Ampak da ti nekaj zaupam – tudi jaz sem včasih delal točno te napake.

Ko sem začel z dejtingom, sem mislil, da če znam teorijo, mi ne bo noben problem uspešno pristopati do punc. No, tukaj sem močno motil. 

Prvih 10, 20, 30 pristopov se je končalo porazno. Ko sem stopil do punce, sem enostavno zmrznil in seveda sem po tem o njeni telefonski številki lahko samo sanjal.

Zdaj, po več kot 10 letih izkušenj v dejtingu, sem spoznal, da je absolutno najhitrejša pot, s katero si skrajšaš čas do želenih uspehov za več mesecev in let, to, da imaš OSEBNEGA DEJTING MENTORJA. ”Trenerja”.

Nekoga, ki je že šel čez vse to. Nekoga, ki ve, o čem govori.

In nekoga, ki ti bo vedno povedal RESNICO. Četudi ta ni najlepša.

Pravzaprav moram veliko večino mojih zgodnjih uspehov pripisati prav temu, da sem imel na voljo izkušene tipe, od katerih sem se ogromno naučil.

Zdaj si na vrsti ti…

Nejc Svete

90 dnevni osebni
online program mentorstva

Osebni 90 dnevni online program, ki ga personaliziram in prilagodim posebej TEBI. Teden za tednom. Specifičen za tvojo situacijo in stopnjo (zato je program primeren tako za začetnike kot tudi za že bolj izkušene).

 

Kaj te čaka v naslednjih 3 mesecih:

Ogromno drugih dejting gurujev, ki ponujajo programe mentorstva, sploh ne mentorirajo svojih učencev osebno, pač pa  najamejo druge mentorje, ker se njim po domače povedano “ne da“ s tem ukvarjati.

No, jaz se s tem pristopom absolutno ne strinjam.

Sem močen zagovornik tega, da se ti posvetim osebno. Da sem jaz tisti, ki se pogovarja s tabo na klicih, odgovarja na tvoja sporočila in ti gradi personaliziran program. Le na ta način lahko namreč popolnoma razumem tvojo situacijo in ti zagotovim najboljše rezultate.

Prednosti online mentorstva

  • Mentorirana rast in napredek
  • Povečana samozavest
  • Zmanjšana tesnoba ob pristopih
  • Analiza preteklih pristopov
  • Tedenske naloge in izzivi
  • Boljše komunikacijske sposobnosti
  • Teoretične osnove dejtinga
  • Dejting v živo in prek spleta
  • Premagovanje strahov
  • Ogromna rast in napredek

ODLOČITEV JE TVOJA!

Ženske in uspehi se v tvojem življenju ne bodo magično pojavili čez noč. Jah, čudeži se tudi v dejtingu ne dogajajo.

Največja moč, ki jo lahko imaš, je TVOJA ODLOČITEV. Tvoja zaveza, da boš sledil mojemu planu in teden za tednom. Presenetilo te bo, kako nore rezultate lahko dosežeš s tem.

Tako kot pri fitnesu in drugih hobijih je tudi tukaj zelo važno, da ne obupaš. Kdo pa je že dobil sanjsko postavo s tem, da je šel dvakrat v fitnes? 

Res je važno, da si odločen narediti ta korak, za tistih 5% vzpodbude , ki jo potrebuješ, pa sem tu jaz.

OPOZORILO: 

Ta program je namenjen le tistim, ki so dejansko pripravljeni narediti spremembo in se zavezati k temu, da dosežejo tako dejting življenje, o katerem so vedno sanjali. Za tiste, ki vedno iščejo izgovore in govorijo: ”Tega ne zmorem.“, tukaj prostora ni.

Prijava na program poteka preko obrazca, ki ga dobiš preko spodnjega gumba. Ko prejmem izpolnjen obrazec, te v kratkem kontaktiram.